蒂芙尼蓝-复地朗香

人气539装修模式:全包面积:600㎡风格:现代简约片区:江宁

【楼盘地址】:复地朗香 

【建筑面积】:600㎡

【设计风格】:现代简约

【设计说明】:

本项目位于南京江宁,户型是三层的独栋别墅。业主常年定居国外,偶然看到我的一套“好久不见”作品进而找到我为他设计这套国内居所。本案通过不同装饰材料体现艺术质感与线条构成的审美,又增添了蒂芙尼蓝的色彩让每个空间都有统一的格调。

This project is located in jiangning of Nanjing, It's a three-storey single villa.  The owner has been living abroard four many years. He came across my case”好久不见” and then found me to design this domestic residence for him. This case reflects the aesthetic that artistic simple sense and line compose through different adornment material, the colour that added Tiffany blue again lets every space have unified style.

—— 设计师:万涓

Designer:wanjuan

优点:

   本户型为独栋,整体来说采光,通风都比较好,一层客厅为错层,餐厅为挑高区域,为本住宅的特色之一。二楼的卧室采光好,开间大,可改造的空间比较大。负一层南北方向采光,通风稍弱些。

This apartment is a single building. As a whole, lighting and ventilation are better. The first floor of the living room is staggered, and the restaurant is the elevated area. It is one of the characteristics of this apartment. The bedroom on the second floor has good daylighting, large bay and large room for renovation. Negative layer north-south direction lighting, ventilation is slightly weaker.

缺点:

本户型为一层进户直接进入客厅,没有门厅的单独区域;餐厅为挑高区域,但左右,前后跨度不够,需做拆除改造。厨房区域功能不足,需要扩大厨房的改造区域。复一层的层高不高,并梁多,在设备选择上需做调整,并改善负一层的通风问题。

This apartment type is a one-storey direct access to the living room, there is no single area of the entrance hall; the restaurant is elevated area, but around, back and forth is not enough, need to be demolished and transformed. The function of kitchen area is insufficient, so it is necessary to expand the kitchen renovation area. The floor height of the second floor is not high and there are many beams. It is necessary to adjust the equipment selection and improve the ventilation problem of the second floor.

客厅 LIVING ROOM

本案通过不同装饰材料体现艺术质感与线条构成的审美,又增添了蒂芙尼蓝的色彩让每个空间都有统一的格调。

This case reflects the aesthetic that artistic simple sense and line compose through different adornment material, the colour that added Tiffany blue again lets every space have unified style.

整体白色护墙内嵌铜条的形式,加上四角弧形护墙与顶面的吊顶,地面的大理石拼花构成三大面的统一协调,营造出时尚,舒适的会客氛围。

The landing windows of the original building bring outdoor light and beauty into the interior. The interior is soft and the color of the stool is contrasted with the whole plain space. The classic Tiffany Blue adds fashion vision to the whole space.

原始建筑的落地窗将室外的光线与美景带入室内,室内的软装,凳子的跳色与整个素色空间形成对比,经典的蒂芙尼蓝为整个空间增加了的时尚视觉。

The integral white retaining wall with copper strips embedded in the form of quadrangular arc retaining wall and ceiling on the top, marble patchwork on the ground constitutes a unified coordination of three aspects, creating a fashionable and comfortable atmosphere for visitors.

餐厅 RESTAURANT

通过客厅错层的楼梯,来到了餐厅,左边墙体做了拆除处理,与右边的西橱空间做了呼应,整体扩大了餐厅的视觉效果。西橱的跳色与餐椅,灯饰色彩保持统一,干净的色调。

Through the staggered stairs of the living room, we came to the dining room. The left wall was dismantled and processed. It echoes the Western cabinet space on the right, and enlarges the visual effect of the dining room as a whole. The skipping color of the Western cabinet and the dining chair, the lighting color maintains the unified and clean tone.

主卧 MASTER BEDROOM

沿着餐厅旁边的楼梯,到了二层,主卧的米白色床,浅灰的床品,灰蓝色的窗帘,绒面材质的背景,窄边的铜条,鱼骨拼的地面使材质展现的更具质感,搭配3000k色温的光源,将主卧室空间打造的既时尚又温馨!

Along the stairs next to the dining room, to the second floor, the main bed, light grey bedding, grey-blue curtains, the background of suede material, narrow copper strips, fish bones, the ground so that the material exhibits a more textural, with 3000K color temperature light source, the main bedroom space will be created instantly fashionable and warm!

次卧 SUPINE POSITION

同是二层的次卧,由于床后面有承重柱突出来,在做此背景的时候把它做成装饰柜与硬包的结合,简洁,时尚,最后在干净的空间里用窗帘做了色彩处理。

It is the second-floor recumbent, because there are load-bearing pillars prominent behind the bed, when doing this background, it is made into a combination of decorative cabinet and hard package, concise, fashionable, and finally in a clean space with curtains to do color processing.

儿童房 CHILDREN’S ROOM

儿童房的设计主要是用了软装的处理,床靠背一整幅画的处理与右侧的窗户形成平衡,简洁不失活泼!

The design of the children's room mainly uses the treatment of soft clothes. The whole picture on the back of the bed is balanced with the window on the right side. It is concise and lively!

书房/品茶区 STUDY/TEA TASTING AREA

此空间为负一层的公共空间,大部分采用原木色调,柜体背板做了调色,空间色调是固有的,但行为方式是可以选择的,可以选择在长桌上坐下来品茶,也可以选择在榻上盘腿而做畅谈,一个人或多个人都可,原木色调空间给人最大的放松,舒适度!

This space is a multi-layer public space, mostly using log tone, cabinet backboard tone, space tone is inherent, but the behavior is optional, you can choose to sit down on a long table to taste tea, you can also choose to cross-legged on the couch to talk freely, one or more people can, log tone space gives the most people. Great relaxation, comfort!

想要了解更多作品,请点击这里——》独栋别墅装修实景

想要了解更多作品,请点击这里——》现代简约作品案例

复地朗香-现代简约-独栋别墅 装修图片

万涓

专家

平层:220元/平方;别墅:280元/平方;样板房、商业空间 500(软装设计费)元/平方

追求空间与居住者的完美融合。

3385人气

复地朗香-现代简约-独栋别墅 装修图片

复地朗香-现代简约-独栋别墅 装修图片

复地朗香-现代简约-独栋别墅 装修图片

复地朗香-现代简约-独栋别墅 装修图片

复地朗香-现代简约-独栋别墅 装修图片

复地朗香-现代简约-独栋别墅 装修图片

复地朗香-现代简约-独栋别墅 装修图片

复地朗香-现代简约-独栋别墅 装修图片

复地朗香-现代简约-独栋别墅 装修图片

复地朗香-现代简约-独栋别墅 装修图片

复地朗香-现代简约-独栋别墅 装修图片

复地朗香-现代简约-独栋别墅 装修图片

复地朗香-现代简约-独栋别墅 装修图片

推荐案例

5d521436c1db8.jpg

关于我们
走进堂杰
品牌实力
资质荣誉
装修服务
装修案例
服务团队
装修知识
联系我们
咨询电话:025-86607900
售后电话:96011
公司地址:南京市应天大街388号1865创意产业园C4栋
  • 关注堂杰公众号
025-86607900
联系客服 预约设计师 预约工地 微信咨询